FAQ

På denne sider finder du de oftest stillede spørgsmål fra kunder der har købt Start-RegnskabFAQ regnskabsprogram

Spørgsmål: Hvad gælder en programlicens til?
En programlicens gælder for et CVR nummer. Det vil sige at du skal købe en licens pr. virksomhed du laver regnskab for.

Spørgsmål: Skal jeg tage sikkerhedskopier
Ja, det er meget vigtigt, at du løbende sikkerhedskopierer dit regnskab. Derudover har Skat regler for opbevaring af regnskab og sikkerhedskopier som er nyttige at undersøge. Med Start-Regnskab og alle øvrige programmer i porteføljen er det meget nemt at sikkerhedskopiere. Du skal blot kopiere hele program filen til en sikker placering. Det kan være en anden PC, en mailbox, FTP server, USB stick eller en ekstern harddisk. Vi anbefales at det gøres løbende.

Spørgsmål: Hvis jeg har købt Mini-Moms eller Faktura-Let kan jeg så opgradere til Start-Regnskab?
Ja. Kontakt os for en tilbudspris på opgraderinger.

Spørgsmål: Kan jeg udskrive til PDF?
Ja. Der er flere måder at gøre det på. Det nemmeste og det som giver bedst mening er at indstallere en gratis plugin, som du så kan benytte ligesom en printer.
Den bliver synlig som en printer, og når du vælger at “udskrive” siden til denne plugin, åbnes programmet, og du vælger så hvor det skal gemmes.
Flere brugere har haft meget glæade af den.

Du kan hente programmet på følgende link: http://download.cnet.com/3001-10743_4-10255233.html?spi=df4215b27f128d0847b9986102111bd1

Spørgsmål: Hvorfor kan jeg ikke instruktionsvideoer i programmet?
Du skal have Adobe Falsh Player installeret for at kunne se videoerne!

Spørgsmål: Kan flere brugere benytte Start-Regnskab?
Ja. Programmet er bygget op omkring en Excel fil, som tillader at flere brugere kan benytte det. Eks. kan programmet være på en USB stick som kan udveksles mellem flere brugere og PC’ere. Såfremt man vil, kan man også benytte programmet flere brugere samtidigt. Det kræver dog at man aktiverer fildeling i Excel. Søg under Excel hjælp for flere informationer

Spørgsmål: Kan jeg benytte programet via netttet?
Ja. Det findes der flere muligheder for. En gratis løsning er at benytte det Windows baserede fjernskrivebord (Remote Desktop) som gør det muligt at benytte programmet via internet eller et lukket netværk. Se mere under “Fjernskrivebord” i Windows hjælp. Udover det findes også flere andre løsninger som Citrix, Mionet og LogMeIn. Herunder kan Mionet klart anbefales da den tillader at man kan få adgang til samtlige PC’er som du opretter hvor man end er i verden.

Spørgsmål: Kan programmet benyttes på flere computere?
Ja. Det kræver blot at det placeres på enten et netværksdrev eller en USB stick. Så kan den åbnes op på flere PC’ere.

Spørgsmål: Jeg har ikke lagerbeholdning i min forretning. Kan jeg stadig benytte Start-Regnskab?
Ja. Programmerne er udviklet til at dække så mange mulige brugeres behov, som muligt. Dvs. at hvis ikke du har behov for lagerstyring i din forretning så undlader du blot at benytte det. Det samme gælder for kunde/leverandørstyring.