Start-Regnskab er det fulde regnskabsprogram som indeholder alt hvad du skal bruge til at holde styr på dit regnskab. Den viser dig dit kvartalsvise momsregnskab, dit årsregnskab og balance.

Vores kunder har bl.a. udtalt følgende:
[quoteRotator title= delay=”8″ fade=”4″ fadeout=”2″]

Niki Funch, www.Pro-Street.dk, skriver:

“Da jeg startede som selvstændig, var det en jungle med alle reglerne. Da det så var klaret, jeg blev registreret mm. var det tid til at finde et regnskabsprogram. Men alle dem jeg kiggede på, kostede mere end mit budget indeholdt.
En kammerat anbefalede mig så dette program, og det kiggede jeg nærmere på. Jeg faldt hurtigt for det, og tænkte at det måtte jeg eje.
 
Indtil videre har det virket som det skulle, og de få gange jeg har haft nogle spørgsmål, har jeg skrevet til supporten som MEGET hurtigt har svaret mig igen. Ikke blot med et normalt tekst-svar, men også med vedhæftede billeder så jeg kunne få en visuel forklaring, hvilket var yderst brugbart!

Derfor vil jeg godt anbefale dem her, til andre, da både support, pris og muligheder hænger utroligt godt sammen – selv i den billige ende!”

 

ZTU Service, Tårnby, skriver:

“Tak for jeres indsats med at lave noget enkelt og forståeligt – I dækker uden tvivl et stort behov. “

 

Overnite trykkeri, www.overnite.valby.dk, skriver:

“Programmet virker bare. Det er nemt og overskueligt.”

 

Bregnebro JK Handel V/søren Juul Hansen, Skibby, skriver:

“Jeg vil samtidig gerne rose Start-Regnskab som værende et yderst godt program for os som nystartet virksomhed. Det et let og det er enkelt og kan bruges af enhver.” 

 __________________________________________

 

Reviewed and approved by the Good Net Guide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *