Hvem er Start-Regnskab

Start-Regnskab er en del af Erro Consult og er et mindre, it konsulent firma, med speciale i små programmer og databaser med tilhørende brugerflader. Vi tilbyder virksomheder en billig og nem måde, hvorpå de kan effektivisere deres arbejdsgange. Eksempelvis er der flere virksomheder som bruger enormt meget tid på administrative opgaver, som typisk er en masse gule lapper, flere igangværende regneark og generelt meget tidskrævende processer.

Hvad mange ikke ved er at de fleste arbejdsgange kan “koges kraftigt ned”, således at man kan holde overblikket, gemme de nødvendige oplysninger og tilbyde fremragende kundeservice i en arbejdsgang. Vi kommer gerne ud og præsentere de opgaver vi allerede har lavet ude hos vores kunder. Ligeledes er det gratis og uforpligtende at vi kommer ud og kigger på din arbejdsgang og kommer med forslag til hvordan det kunne gøres smartere.

Vi tilbyder desuden en række standardprogrammer indenfor bogføring og regnskab, til små og mellemstore virksomheder. Herunder især nye iværksættere, som mange gange har en stor usikkerhed ved opstart af deres virksomhed. Konceptet er ærligt og langt fra den tankegang som markedet for små programmer benytter, med licensaftaler, månedlige ydelser, bindingsperioder mm.

Start-Regnskab tilbyder programmer til lave priser, men med mest “value for money” sammenlignet med konkurrenterne. Der er tale om gennemtænkte og velovervejede programmer, så man undgår unødig tidsspilde ved opdateringer, fejlskydning mv. Alle vores programmer har en videomanual tilknyttet hvilket gør dem, “levende” før det egentlige køb finder sted.

Der vil altid blive lagt vægt på den enkle programmering, så kunden i højere grad selv er i stand til gennemskue og videreudvikle det enkelte program.

Derudover tilbyder Start-Regnskab programmer som udvikles efter kundes individuelle specifikke ønsker.

Programmer og brugerflader vil hovedsageligt blive udviklet i Visual Basic for Applications.

Firmaets ekspertiser:

  • Excel
  • Access
  • Powerpoint

Start-Regnskab
Erro Consult
Knøsen 42
2670 Greve
Tlf: +45 52 55 27 58