• Det her er et gammelt indlæg fra vores gamle hjemmeside Regnskab-Let.dk fra 13-07-2008. Her er den igen…

    Der er nu solgt 500 programmer. Danskernes foretrukne program til regnskab, bliver ved med at få tilfredse brugere. Vores kunder kommer fra mange forskellige brancher og med meget forskellige behov.
    Nogle er lagerførende, andre ikke. Nogle er ikke momsregistrerede, andre er. Nogle er enkeltmandsvirksomheder, andre med flere ansatte. Fælles for dem alle er at Regnskab-Let, samt de mindre programmer, alle kan opfylde lige netop det behov, som de har brug for.

    Er du i tvivl om Regnskab-Let, eller de andre programmer, kan opfylde dine behov, så kontakt os på support@regnskab-let.dk allerede i dag, så vil vi med glæde hjælpe dig.

    Posted by admin @ 12:31

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *