• Nytårsrabat på alle START-REGNSKAB’s produkter

  Nu har Start-Regnskab været på markedet i 5 år. Vi har gjort op med mange af de komplekse vilkår udbydere af regnskabsprogrammer har stillet overfor de små og mindre virksomheder og i særdeleshed iværksættere.

  Vi er selv iværksættere inderst inde og brænder for at gøre en forskel for andre i samme situation.

  Selvom det ikke lå i kortene at det var denne vej vi skulle, gav det hele meget bedre mening da markedet ikke bød på et prisbilligt og nemt produkt, som den ikke regnskabskyndige kunne benytte sig af.

  Vi udviklede Start-Regnskab til vores eget behov. Men vi  fandt hurtigt ud af at venner og bekendte på samme måde værdsatte den nemme regnskabsførelse. Det udviklede sig hurtigt og vi havde nu et produkt, som mange andre havde glæde af. Vi nåede over 500 solgte versioner i juli 2008.

  Da flere af vores kunder i år skal til at forny deres programmer kører vi en nytårskampagne med 30% rabat på hele købet.  Du skal blot foretage et køb og benytte kampagne kode “nytaar30” når du tjekker ud. Tilbuddet gælder til udgangen af februar 2012.

  Posted by admin @ 13:02

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *