• Nytårsrabat på alle START-REGNSKAB’s produkter

  Nu har Start-Regnskab været på markedet i 5 år. Vi har gjort op med mange af de komplekse vilkår udbydere af regnskabsprogrammer har stillet overfor de små og mindre virksomheder og i særdeleshed iværksættere.

  Vi er selv iværksættere inderst inde og brænder for at gøre en forskel for andre i samme situation.

  Selvom det ikke lå i kortene at det var denne vej vi skulle, gav det hele meget bedre mening da markedet ikke bød på et prisbilligt og nemt produkt, som den ikke regnskabskyndige kunne benytte sig af.

  Vi udviklede Start-Regnskab til vores eget behov. Men vi  fandt hurtigt ud af at venner og bekendte på samme måde værdsatte den nemme regnskabsførelse. Det udviklede sig hurtigt og vi havde nu et produkt, som mange andre havde glæde af. Vi nåede over 500 solgte versioner i juli 2008.

  Da flere af vores kunder i år skal til at forny deres programmer kører vi en nytårskampagne med 30% rabat på hele købet.  Du skal blot foretage et køb og benytte kampagne kode “nytaar30” når du tjekker ud. Tilbuddet gælder til udgangen af februar 2012.


 • Start-Regnskab

  Kære Gæst

  Vi ønsker dig en god jul og et lykkebringende nytår

  Tak fordi du besøgte Start-Regnskab. Vi håber, at du er tilfreds med siden og den hjælp, du har fået. Du er altid velkommen til at bruge os igen.

  Julehilsen fra Start-Regnskab

 • Det var egentlig noget som jeg gerne ville dele med dig.

  Et regnskabsprogram er som udgangspunkt et program, der enkelt og effektivt gør dit regnskab væsentligt mere simpelt end den raketvidenskab, du hver dag, uge, måned, kvartal eller år sidder og slås med. Grundlæggende er et regnskab en detaljeret opgørelse over en specifikt virksomheds indtægter og udgifter, og det foretages for at de ansvarlige i virksomheden kan måle på resultaterne fra periode til periode.

  At indtaste tal efter tal i adskillige Microsoft Excel ark kan være en lang, kedelig og uoverskuelig men nødvendig proces, men det er her et regnskabsprogram kommer ind i billedet. Et regnskabsprogram er brugervenligt og gør det substantielt enklere og lettere at håndtere alt fra regninger og fakturaer til afgifter og moms.

  Forskellige typer regnskab og regnskabsprogrammer

  Der findes både forskellige typer af regnskaber, regnskabsmetoder og regnskabsprogrammer, og det kan være en jungle at finde hoved og hale i. Uanset hvilken type har alle regnskaber til fælles, at de danner et overblik over resultatet for en virksomhed i en specifik periode, og de hyppigst anvendte typer af regnskab er månedsregnskab, kvartalsregnskab og perioderegnskab.

  På landsplan eksisterer et utal af virksomheder, både store og små, og der benyttes mange forskellige udgaver af regnskabsprogrammer. Nogle er forbeholdt de mindre virksomheder, nogle er forbeholdt de store, og nogle regnskabsprogrammer indeholder langt flere detaljer end andre. Det er derfor yderst relevant for alle virksomheder først og fremmest at danne sig et overblik over det behov, regnskabsprogrammet skal opfylde.

  Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 • « Previous Entries